Iubire versus gadget

Din ce in ce mai mulți părinți vin si Imi spun ca nu mai pot comunica cu copii lor pentru ca sunt acaparati de gadgeturile de ultima generație. Veți spune ca ei sunt de vina pentru ca le- au cumpărat! Așa sa fie? Sau pur si simplu suntem cotropiti de tehnica de ultima generație? Cum vor relationa acești copii când vor vrea sa își spună te iubesc? Tot pe SMS ? Cum se vor bucura de atingerea tandra a partenerului de viata? Cum putem opri aceasta? Vor mai știi oare copii noștri sa joace sotronul sau se vor bucura de acestea? Am observat ca exista si părinți care actioneaza radical si sting televizorul, iau tableta copilului si taie accesul la internet. Si ce realizează? Copilul se închide si mai mult in el, nu înțelege unde a greșit, începe sa nu mai dea rezultate la scoala, se izoleaza si intra in depresie precoce.
Care este soluția?
Preocuparea îndeaproape a părinților de educația copiilor. Cultivarea încă de când sunt mici a dragostei pentru a citi o carte, de a face un sport, de preferat in aer liber, educarea simtului artistic prin diferite activități culturale.
Dar evident ca acestea nu sunt in job descriptionul bonei.
S-ar bucura oare copii dacă atunci când ajungi Acasa, lași laptopul ca sa te joci cu ei, sau ii asculti ce au mai patit la scoala? Am observat o mare parte din părinți ca nu sunt dispusi sa își asculte copilul. Așa cum noi oamenii mari avem nevoie de cineva sa ne confesam așa au si ei nevoie si, mai mult decat atât avem nevoie de dragoste! Atât noi, cat si copii noștri!
Imbratisati copii cu dragostea voastra si nici un gadget nu va sta in fata!
Cu toată dragostea,
Adina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: