Semnificația spirituală a numărului 72 Îngeri Kabbala

Îngerii sunt ființe spirituale care pot interveni în viață voastră,numai dacă doriți acest lucru.Odată ce ați luat legătură cu ei,îngerii se vor află lângă voi pentru a va ajută.Ce fel de ajutor va pot acordă?De toate felurile,indiferent dacă este vorba despre viață practică,gândurile,elanurile inimii sau suferințele voastre.

Îngerii sunt,înainte de toate,figuri simbolice.În Kabbala,ei au fost împărțiți în 72 de sfere de acțiune.

Cei 72 de îngeri planetari,cunoscuți drept îngeri păzitori,sunt animați de forțele divine.

După tradiția Kabbalei,cei 72 de îngeri sunt controlați de arhangheli..Ei se regăsesc grupați în diferite corpuri celeste,care acționează asupra diferitelor planuri ale existenței.În descrierea îngerului vostru,veți observă că acesta aparține uneia dintre cele nouă grupe de îngeri:

1.Metatron și serafimii

Sunt îngerii care se află cel mai aproape de energia superioară.Iluminează oamenii,acționează pe neașteptate,transmit cele mai uimitoare instrucțiuni și influențează destinul.

2.Raziel și heruvimii

Heruvimii apăra intrarea în paradis și accesul la arborele cunoașterii.Ei transmit informații și mai ales iubire.Ne călăuzesc pe calea destinului nostru.

3.Zafkiel sau tronurile

Tronurile asigura eliberarea de sub ciclul karmic.Ne ajută să trăim și să înțelegem încercările vieții,dar și să alegem.

4.Zadkiel sau dominațiile

Dominațiile acționează asupra legăturilor dintre viață spirituală și cea materială.Ne transmit curajul și optimismul.Prin iertarea pe care ne-o oferă,ne învață și pe noi să ne iertăm.

5.Camael sau puterile

Puterile acționează asupra vieții cotidiene și asupra influențelor externe.Au putere asupra memoriei,ne aduc aminte de legile universale și deschid spiritul asupra unei viziuni globalizante.

6.Mihail sau virtuțile

Virtuțile acționează asupra individualității.Ele încurajează ființa să se dezvolte lăuntric,să-și găsească adevărată cale și adevărată ei misiune.Acționează și asupra echilibrului dintre corp,inima și spirit.

7.Haniel sau principatele

Principatele acționează asupra legăturilor dintre sine și ceilalți,dar mai ales asupra relațiilor de iubire.Încurajează încrederea și comunicarea sentimentelor.

8.Rafael sau arhanghelii

Arhanghelii intervin în înțelegerea de care dau dovadă ființele în legătură cu tot ce le înconjoară.Ei îi ajuta pe oameni să descopere sensul ascuns a tot ceea ce există.

9.Gabriel sau îngerii

Îngerii care lucrează cu arhanghelul Gabriel ajută oamenii mai ales în viață lor cotidiană.Au un efect tangibil asupra existenței.Sunt adevărați mesageri,ne ajută și ne întăresc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: