Contactarea sufletului plecat

Acest nume ne poate ajuta în câteva moduri. O modalitate este să obținem sprijin și asistență de la strămoșii noștri, sufletele drepți și ghizii spirituali care sunt acolo pentru a ne ajuta în creșterea noastră spirituală.
Cu acest nume, putem ajuta și sufletele (atât vii, cât și trecute dincolo) care se află într-o stare de deconectare de la lumină, să iasă din locul întunecat și să se întoarcă în lumină…
Sufletele celor dragi plecați continuă să trăiască într-o realitate mult mai autentică decât lumea noastră iluzorie. Prin acest Nume, luăm contact cu sufletele familiei și prietenilor care au murit.

INTRODUCERE

Sufletul uman continuă să se ridice la niveluri superioare de existență după ce părăsește acest plan de existență. Această ascensiune poate fi uneori dificilă dacă un suflet a acumulat bagaje nedorite ca rezultat al comportamentului reactiv în timpul vieții sale.

Prin acest Nume ajutăm la înălțarea sufletelor celor dragi într-o manieră plăcută. De asemenea, primim sfaturi și mesaje de la cei a căror dragoste pentru noi încă radiază în Lumile Superioare.

MEDITAŢIE

Evocați amintirile celor dragi care au murit mai departe. Înconjurați-i cu Lumina acestui Nume. Meditează pentru a-și ridica sufletele la niveluri tot mai înalte în lumile spirituale. Deschide-te pentru a primi îndrumarea și sprijinul lor.

2 gânduri despre „Contactarea sufletului plecat

  1. Bună ziua. Am și eu o mare rugăminte la dumneavoastră.Mi-ati spun că am #5 Vindecare la data nasterii(10.04.1961).Va rog muuult sa îmi trimeteți și mie Numele(segula) și ceva indicații. Am tot cautat pe net cele72 Nume, dar ce găsesc, ca și tabel, nu este clar și, sincer, nu am încredere. Vă rog din suflet dacă puteți, îmi doresc mult acest tabel. Fiți binecuvintează pentru tot ce faceți. Cu drag, Gabriela

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: