Cum recunoastem adevaratul scop din spatele haosului

Totul în univers este conceput într-un mod care ne deschide calea supremă pentru creșterea noastră spirituală și transformarea internă.
Nu se simte întotdeauna ca o plimbare în parc, totuși, în măsura în care evităm să reacționăm cu stres, frică, anxietate și vina, în măsura în care ne permitem să acceptăm și să căutăm lecția ca imagine de ansamblu vom fi capabili să recunoaștem designul de sub haos și dezordine.
Utilizați acest nume în următoarele câteva zile pentru a vă ajuta să vedeți prin norii confuziei și să accelerați eliminarea durerii și a îndoielilor.

Nu există coincidențe în viață. Fără întâlniri întâmplătoare. Fără surprize întâmplătoare. Orice s-ar întâmpla, se întâmplă cu un motiv. Așa că, atunci când lumea noastră se simte nepotrivită și vrem doar să țipăm, acest Nume este calea noastră rapidă către structura și seninătate.

INTRODUCERE

Nici un fir de iarbă nu crește fără direcție de la o putere mai mare. Asemenea unui computer imens, Lumina Creatorului procesează, calculează și contabilizează totul prin legea cauzei și efectului.

Când reacționăm negativ la haosul aparent brusc al vieții, negăm designul și scopul de bază al Creației. Atitudinea noastră prelungește nebunia. Dar în momentul în care recunoaștem și acceptăm greutățile și toate circumstanțele haotice ca oportunități de înălțare spirituală, durerea și îndoiala dispar rapid. Noi singuri determinăm ritmul cu care trec tulburările și durerile noastre.
Fiți conștienți: ego-ul va încerca în mod constant să încetinească întregul proces până la un târâș lent, ascunzând ordinea și cauza haosului în fața ochilor noștri.

MEDITAŢIE

Când te simți copleșit de sentimente de îndoială sau panică sau de gânduri de moarte, aceste litere dezvăluie ordinea care stă la baza haosului. Deveniți iluminați cu privire la planul principal al Creatorului în ceea ce privește scopul vostru în această lume și la planul principal al Creatorului în ceea ce privește scopul vostru în această lume și problemele cu care vă confruntați.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: