Luna Noua Gemeni

În calendarul Kabbalistic, Luna noua Gemeni a început  și planeta sa conducătoare este Mercur.

Mercur a fost numit după mesagerul zeilor în mitologia greacă și el este mesager și în astrologie.

Este planeta expresiei și comunicării de zi cu zi. Acțiunea lui Mercur este de a dezasambla lucrurile și de a le pune din nou împreună.Nu numai că reglementează comunicarea, dar reprezintă și coordonarea. Procesele gândirii, ideile și informațiile senzoriale din surse atât conștiente, cât și inconștiente trebuie să fie coordonate și înțelese. Mercur analizează, sortează, grupează și dă sens lucrurilor.

Unul dintre Îngerii conducători ai acestei planete este marele Arhanghel Mihail.

Printre numeroasele sale calități și daruri, Mihail este, de asemenea, cunoscut a fi îngerul călăuzitor și protector al umanității și cel care vorbește în numele nostru în curtea spirituală.

În viața noastră, comunicarea este totul! Poate construi și poate distruge…

Mihail este acolo pentru a ne ajuta să fim canalul pentru cuvintele potrivite și să ne ghideze către comunicarea potrivită care ne va servi pe noi și pe cei din jurul nostru în cel mai bun mod posibil…

Tot ceea ce avem de facut este sa cerem ajutorul Arhanghelului Mihail si sa ne lasam ghidati.

După ce am experimentat greutatea lunii precedente, salutăm eliberarea pe care această nouă lună a Gemenilor le poate oferi. Gemenii sunt reprezentați de gemeni. Știm că imaginea constelației care reprezintă fiecare semn oferă o perspectivă asupra calităților interioare și secretelor lunii. Când mă gândesc la gemeni, îmi amintesc de cei doi heruvimi de aur care au fost așezați pe Chivotul Legământului. Chivotul este locuința fizică a tăblițelor de piatră care au fost inscripționate cu cele zece cuvinte. Cele Zece Afirmații sunt manualul nostru spiritual pentru viață, dat nouă de Creator în această lună a Gemeni. Tora afirmă: „Heruvimii trebuie să aibă aripile întinse în sus, acoperind cu ei învelișul. Heruvimii trebuie să se înfrunte unul cu celălalt, privind spre copertă.” Heruvimii erau îngeri gemeni identici de aur care locuiau pentru totdeauna peste unul dintre cele mai sfinte obiecte din toată istoria. Acești îngeri gemeni erau două entități separate, dar erau imagini în oglindă unul cu celălalt. Îngerii ne dezvăluie un secret despre noi înșine. Avem și noi un geamăn, o imagine în oglindă. Identitatea sa este dezvăluită foarte devreme în Tora, când afirmă: „Așa că Dumnezeu a creat omul după chipul Său”. Suntem copiii Creatorului și, prin urmare, fiecare dintre noi este făcut după chipul Creatorului. Fiecare avem în noi „gena lui Dumnezeu”. Creatorul este, într-adevăr, în fiecare dintre noi.

Luna Gemeni ne dezvăluie secretul care a fost ascuns de prea mult timp: o putere a potențialului așteaptă în interior. Energia Creatorului este esența noastră și, de asemenea, avem capacitatea de a crea miracole și de a atrage binecuvântări odată ce ne conectăm la Forța de Lumină a Creatorului în care ne adăpostim. Luna aceasta vine pentru a ne aminti de identitatea noastră adevărată dată de Dumnezeu. Ne amintește de necesitatea urgentă de a trezi această „genă a lui Dumnezeu”. Căci nu există în lumea aceasta inimi zdrobite, guri flămânde și ochi plângând? Există o lipsă de oameni care au nevoie de îngrijire? Atunci când acționăm în moduri de iubire, dăruire și grijă, activăm Creatorul din interior. Creatorul este un susținător și, atunci când îi susținem pe alții, ne conectăm la toată energia și binecuvântările Sale.

Gratie si Inspiratie va doresc!

Un gând despre „Luna Noua Gemeni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: