Sfaturi pentru Luna în Leu


* Soarele aduce fiecărei planete lumină și căldură, fără de care viața organică nu ar putea exista. În timpul lunii Leului, cu toții suntem capabili de o generozitate incredibilă, dăruirea și îngrijirea celorlalți atât la scară mică, cât și la scară mare. Uneori subestimăm ceea ce avem de oferit; ne întrebăm – este valoros, este necesar, este suficient? Adevărul este că nu trebuie să facem gesturi mărețe pentru a avea un impact asupra celorlalți. Trebuie doar să ne deschidem inimile și să ne facem disponibili pentru a-i iubi pe ceilalți cât mai mult posibil. Un simplu zâmbet poate schimba întreaga zi a cuiva. Căutați modalități de a fi generoși în fiecare zi și observați câtă dragoste are de oferit inima voastră.

* Leii sunt cunoscuți a fi lideri născuți. Nu le este frică să accelereze, să-și afirme opiniile, să îmbrățișeze responsabilitatea și să-i inspire pe alții. Cu toate acestea, leii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru a avea ego-uri legendare care uneori pot obține tot ce este mai bun dintre ei. Când ego-ul se implică, liderii caută să-i controleze și să-i domine pe alții, mai degrabă decât să colaboreze, să sprijine și să servească. Leadership-ul nu este ceva spre care alergăm cu toții, dar este ceva pe care toți suntem capabili să facem și să fim. Ce înseamnă să fii lider este unic pentru fiecare persoană și pentru circumstanțele sale de viață. În această lună, exersați-vă întrebându-vă: cum pot face un pas și să conduc (în familia mea, cu prietenii mei, comunitatea mea, la locul de muncă etc.), ce pot face pentru a-mi asum mai multă responsabilitate pentru impactul meu și pentru a-i afecta pozitiv pe ceilalți? Unde conduc cu dragoste versus conduc cu ego-ul meu? Observă zonele în care te ferești de la conducere și întreabă-te de ce? Identificați sistemele de credințe limitate care vă împiedică să pășiți pe deplin în capacitățile dumneavoastră de leadership.

* Soarele se află în centrul sistemului nostru solar și, ca atare, în această lună, cu toții putem simți că lumea și sau ar trebui să se învârtească în jurul nostru. Putem fi deosebit de vulnerabili să luăm lucrurile personal, să cerem atenție sau validare de la cei din jurul nostru și să ne simțim respinși sau furioși atunci când nu primim ceea ce simțim că merităm pe drept. Acesta este un moment uimitor pentru a exersa să ieși în afara ta și să iei în considerare cu adevărat gândurile și sentimentele celorlalți. Începeți prin a face o pauză și a asculta când ceilalți vorbesc fără a vă impune în ecuație. Întrebați-vă cum puteți fi mai sensibil la nevoile celorlalți. Vezi ce apare. De asemenea, atunci când simți că nu primești feedback-ul pe care ți-l dorești de la alții, ia asta ca pe o oportunitate de a lucra la relația ta cu tine însuți. Vrei să poți să te validezi și să fie suficient. Când trăiești în aliniament cu dorințele sufletului tău, te simți mândru de tine și împlinit, indiferent de feedback-ul extern pe care îl primești sau nu. Ia notă de locurile în care ai putea fi nealiniat și, prin urmare, sensibil la nevoia de energie de la alții.

* Leii sunt cunoscuți pentru mândria lor puternică și acesta este unul dintre lucrurile la care vrem să fim atenți luna aceasta. Cu toții avem momente în care suntem absolut siguri că știm ce este mai bine, avem dreptate și atunci devenim încăpățânați. Luna aceasta este un moment grozav pentru a exersa cerința de ajutor, începând cu Creatorul. Exersați să consultați Creatorul cât mai mult posibil. În gândurile voastre, cereți îndrumarea Creatorului și fiți deschis să primiți această îndrumare. Fii deschis către noi moduri de a face lucrurile. Vă puteți spune literalmente: „Lumină, Creatoare, te rog ajută-mă! Sunt deschis să te ascult!” De asemenea, poți exersa să fii vulnerabil și să ceri ajutor celor din jur sau pur și simplu părerile lor, chiar și atunci când crezi că ai înțeles totul. Ne folosim cea mai mare putere și putere atunci când suntem modești și suntem dispuși să fim vulnerabili. De exemplu, poate că matematica este dificilă pentru tine și te chinui să ții pasul cu clasa ta. Te simți jenat, simți că trebuie să-ți dai seama singur, iar dacă nu, ești un eșec. În schimb, anunțați-vă profesorul că aveți probleme și fiți deschis să primiți asistență suplimentară, fie că este vorba de profesor, de un tutore, de un părinte sau chiar de un prieten! Observă cât de mult mai fericită devine viața când accepți ajutorul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: