Forța schimbării

Luna Elul (Fecioarei) a început acum 10 zile. Elul este cunoscută ca o lună puternică, plină de daruri spirituale și oportunități de transformare. Michael Berg a explicat acest lucru mai profund:
Kabbalistii învață că înainte de crearea lumii a existat o conversație între Creator și Îngeri.
Înainte de a începe procesul de creare a universului fizic, îngerii i-au adus creatorului următoarea preocupare: acești oameni pe care îi vei crea, vor avea liberul arbitru, vor avea un ego, vor avea dorința de a primi numai pentru sine. Prin urmare, este încorporat în sistemul lor că ei vor cădea, vor greși, vor răni pe alții și pe ei înșiși… nu puteți începe procesul de creație fără a găsi o cale de corectare.
Creatorul a fost de acord și chiar înainte de creație, primul lucru care ia naștere este o forță puternică numită Teshuva.
Teshuva este energia corecției și ea a existat înainte ca orice altceva să apară. Este o lumină incredibilă care este nesfârșită. Când este atins – schimbă totul negativ în pozitiv, fiecare întuneric în lumină, fiecare greșeală în cea mai mare idee pe care am avut-o vreodată.
În procesul Teshuva, ne facem timp să reflectăm și să privim înăuntru și să identificăm care sunt lucrurile de care nu ne mai dorim și nu mai avem nevoie în noi înșine. În ce moduri suntem egoiști, în ce moduri i-am rănit pe alții și pe noi înșine, în ce moduri ne limităm…
În această lună putem atinge această lumină, îi putem permite să intre în ființa noastră și facem operația spirituală necesară pentru a transforma tot întunericul în lumină…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: