Cursul „Mind’s Diet”

Programul Mind’s Diet conține 6 module compuse din parte teoretică cu exemple practice, precum și o meditație specifică la fiecare modul pentru a accesa nivele de conștientă superioare responsabile pentru accesarea abundenței.
Programul standard se referă la urmarirea materialelor pe care deja le-am pregatit pentru tine.

Programul personalizat Mind’s Diet include pe lângă programul standard și 6 ședințe de 20 de minute prin care te asist pas cu pas la fiecare modul astfel încât să îți atingi obiectivul propus.

Ce conțin cele 6 module:


Modulul 1

La primul modul o să învățăm ce înseamnă mecanismul abundenței: Cum lucrează și cum sunt interconectate fiecare din domeniile vieții:
-prosperitate materială
-relații interumane
-sănătate


Modulul 2

În a doua săptămână vom face o diagnoză a vieții tale. Dacă îți faci tema din prima săptămână, vei avea timp să reflectezi asupra unor aspecte din viața ta: unde ești și unde dorești să ajungi, în ce aspect al vieții tale dorești să fii mai de succes.


Modulul 3

În cea de-a treia săptămână o sa afli pașii secreți pe care îi ai de parcurs ca să-ți atingi obiectivele. Vei avea deja mecanismul abundenței, vei avea și diagnoza vieții tale știind unde ești și unde dorești să fii, acum este timpul să-ți împărtășesc formula secretă a abundenței: pașii care îți vor da regulile ce te vor ajuta sa obții tot ce îți dorești.


Modulul 4

Așa cum am explicat în modulul anterior, vom ști cum să folosim imaginația pentru a ne atinge obiectivul. Cum suntem deja fericiți, ne simțim extraordinar pentru că ne-am atins obiectivul și avem nevoie să se mențină permanent. De aceea avem nevoie să știm tehnologia prin care putem menține obiectivul la cote înalte. Sau mai înalte!


Modulul 5

În acest modul vom învața cum să amplificăm succesul deja obținut.
Odată ce ai obținut ce ai dorit în viața ta și ai aflat cum sa-l menții, este timpul să-ți îmbunătățești succesul deja obținut. În acest modul vei afla cum să ieși din zona de confort și să gândești în afara zonelor limitative.


Modulul 6

În ultimul modul al călătoriei vei știi cum să dobândești, menții și să amplifici o afacere, un vis sau chiar să-ți îmbunătățești sănătatea sau relația.
Pare simplu, dar nu este. Reclama este un ritual zilnic din partea noastră.
Atragem ceea ce suntem pregătiți să primim. Dumnezeu ne-a creat fericiți, de aceea suntem deja fericiți acum în adevărul spiritual.