Skip to content

Accepți provocarea zodiei Berbec?

Accepți provocarea zodiei Berbec?

12 zile, 12 moduri de a-ți manifesta destinul!

Dacă cauți o modalitate de a-ți schimba viitorul în bine, ai noroc! Fiind prima lună din calendarul Kabbalistic, luna Berbec (Nissan în ebraică) oferă o practică puternică pentru a stabili cursul pentru toate lunile următoare. Intră în Provocarea Berbecului de 12 zile!

Kabbalistul Rav Isaac Luria (Ari) ne-a învățat că primele 12 zile ale Berbecului sunt direct aliniate cu energiile următoarelor 12 luni ale anului. Atingând potențialul cosmic al fiecărei zile – începând din prima zi (corespunzătoare lunii Berbec) până la a doua zi (corespunzătoare Taurului) și așa mai departe prin zodiac – ne putem manifesta destinul pentru anul următor! Așa că marchează-ți calendarul pentru puterea unică a fiecărei zile și lasă lumina din zi în creștere a anotimpului să oglindească Lumina din ce în ce mai mare din tine!


Iată un rezumat al oportunității cerești pe care le oferă fiecare zi, împreună cu întrebări cheie care să te ghideze în maximizarea potenței momentului:


23 martie (Berbec): Începe noua lună privind în afara ta și ajutându-i pe alții. Luați în considerare greșelile sau regretele din trecut și găsiți modalități de a repara. Concentrați-vă spre exterior și vedeți ce este cel mai necesar în familie, comunitate și nu numai, apoi faceți un pas astăzi pentru a face diferența. Accesați-vă empatia interioară și acordați-vă experiențelor altora, nu doar ale voastre. ÎNTREBAȚI: Ce pot face pentru altcineva astăzi?

24 martie (Taur): Caută noutatea! Kabbala ne învață să acceptăm disconfortul prin expansiunea în afara zonelor noastre de confort. Astăzi, fă ceva care te face (chiar și puțin) inconfortabil. Încearcă o mâncare nouă… mergi pe o cale nouă… mergi intr-o aventură sau fă-ți un nou prieten. Este nevoie de o singură schimbare pentru a declanșa o transformare radicală în viața noastră. ÎNTREBAȚI: Cum îmi pot schimba rutina astăzi? Unde în viața mea pot spune DA pentru a mă schimba?

25 martie (Gemeni): Aceasta este o zi pentru a menține cursul și a termina sarcinile. Energia Gemenilor ne poate determina să amânăm, dar o putem valorifica și ca un apel la acțiune! Așa că astăzi, termină ceva ce ai început. Sau continuați o sarcină de fiecare zi pe care altfel ați fi păstrat-o pentru o zi ploioasă. Dacă doriți să începeți ceva nou, creați un plan pas cu pas și începeți astăzi. ÎNTREBAȚI: Ce voi începe, voi continua sau voi termina astăzi? Și cum mă voi trage la răspundere pentru că nu am rezolvat-o?

26 martie (Rac): MOMENTUL PREZENT este cel mai important astăzi. Fii atent la ceea ce este, mai degrabă decât la ceea ce a fost sau va fi. Numără-ți binecuvântările (s-ar putea să le notezi!). Dacă orice gânduri, comportamente sau posesiuni te-au reținut, este timpul să le lași în urmă definitiv. Curățați-vă dulapurile, limpeziți-vă mintea și realizați că toată puterea voastră stă în ACEST moment. ÎNTREBAȚI: La ce pot să renunț astăzi pentru a crea mai mult spațiu și energie în viața mea ACUM?

27 martie (Leu): Leul ne scoate în evidență magnetismul și calitățile de lider. Aceasta este ziua perfectă pentru a intra în rolul tău de lider și unitor. Amintiți-vă, un mare lider modelează și respectul și preocuparea reală pentru ceilalți. O parte din asta înseamnă să înveți cum nu doar să asculți, ci și să auzi cu adevărat gândurile și sentimentele celor din jurul tău și să acționezi din empatie, mai degrabă decât din ego. ÎNTREBAȚI: Cum pot conduce astăzi cu compasiune și bunătate?

28 martie (Fecioara): Căutarea cosmică a Fecioarei este de a renunța la iluzia controlului. Putem crede că putem conduce cursul acțiunilor sau gândurilor altcuiva, dar adevărul este că le putem conduce doar pe ale noastre. Și asta este puternic în sine! Astăzi, fii sincer cu tine însuți mai presus de toate. Evitați judecata celorlalți și, în timp ce sunteți la asta, acordați-vă aceeași curtoazie. ÎNTREBAȚI: Cum pot să înțeleg mai mult și să judec mai puțin astăzi?

29 martie (Balanta): Această zi este despre ÎNCREDERE. Știți că sunteți pe calea cea bună și nu vă ghiciți (că energia Balanței poate uneori amplifica sentimentele noastre de îndoială). Fiecare dintre noi este într-o călătorie care ne va conduce acolo unde trebuie să fim, atâta timp cât ne conectăm cu această certitudine! Încrede-te în Lumină și vei cunoaște calea. ÎNTREBAȚI: Care cale (sau activitate sau gând) mă face să mă simt cel mai aliniat cu Lumina?

30 martie (Scorpion): Compasiunea este în centrul atenției astăzi. Cu intensitatea emoțională a Scorpionului care ne influențează, este posibil să simțim unele schimbări de dispoziție sau turbulențe emoționale. Găsește-ți calmul interior și amintește-ți toată bunătatea pe care o ai. Cu cât cultivi mai mult iubirea de sine, cu atât mai mult vei putea să renunți la furie, gelozie și alte emoții neproductive și să le înlocuiești cu compasiune. ÎNTREBAȚI: Mă țin de emoții negative? Cum pot să le eliberez astăzi și să le înlocuiesc cu gânduri și acțiuni pozitive, iubitoare?

31 martie (Săgetător): Astăzi, gândește-te înainte de a reacționa. Nu trebuie să grăbiți lucrurile; este mai bine să înțelegeți pe deplin toate posibilitățile înainte de a continua. Căutați lucrurile din viața dvs. la care vă interesează cel mai mult și examinați ce angajamente sau comportamente nu sunt aliniate cu acestea. Și atunci când reacționați la ceilalți, faceți același lucru: opriți-vă, gândiți-vă și acționați cu bunătate! ÎNTREBĂ: Ce contează cel mai mult pentru mine? Ce mi-a ratat în imaginea de ansamblu și cum pot să acționez și să reacționez cu mai multă grijă și sensibilitate?

1 aprilie (Capricorn): Aceasta este o zi pentru a reconecta mai profund relațiile. Simt dragostea! Împărtășește dragostea! Pentru a crea mai multă intimitate cu ceilalți (și cu noi înșine), trebuie să îmbrățișăm vulnerabilitatea. Exprimă-ți sentimentele și arată-ți adevăratele culori celor mai apropiați. Atingerea obiectivelor și dobândirea de „lucruri” poate avea un loc în viața noastră, dar nimic nu aduce mai multă textură și bogăție zilelor noastre decât oamenii pe care alegem să îi ținem aproape. ÎNTREBAȚI: Cum mă pot deschide pentru a accepta și a oferi mai multă dragoste astăzi?

2 aprilie (Văsător): Energia Vărsător este una de independență profundă și originalitate. Cu toate acestea, marșând pe ritmul propriei noastre tobe, putem trece cu vederea sau uităm valoarea (și puterea!) a muncii în echipă. Astăzi, amintiți-vă că puteți fi ATÂT original (pentru că sunteți!) ȘI parte din ceva mai mare. Aceasta este o zi ideală pentru a găsi o nouă modalitate de a coopera sau de a colabora cu ceilalți. Recompensele vor merita efortul! ÎNTREBAȚI: Cum pot trece de la „eu” la „noi” astăzi?

3 aprilie (Pești): S-ar putea să vă simțiți deosebit de sensibili sub influența Peștilor astăzi. Dar, în loc să te lași dus în spirală în sentimente de victimizare sau autocompătimire, valorifică această sensibilitate în gânduri și emoții pozitive. Cultivați empatia. Alege bucuria, care este puternică în tărâmul cosmic astăzi! Eliberați orice vină, critică sau vinovăție pe care le-ați adăpostit și amintiți-vă că sunteți atât șoferul, cât și vehiculul în propria călătorie. ÎNTREBAȚI: Cum pot să creez în mod proactiv mai multă bucurie și împlinire în viața mea astăzi?

Rav Berg a comparat Berbecul cu plantarea de semințe – este o lună plină de potențial infinit. Și, din fericire, semnul Berbecului este condus de Marte și este reprezentat de berbec – ambele semnifică acțiune. Provocarea de 12 zile Berbec ne invită să deschidem în mod activ calea pentru cel mai bun an al nostru!

Așa că marchează-ți calendarul pentru puterea unică a fiecărei zile și lasă lumina din zi în creștere a anotimpului să oglindească
Lumina din ce în ce mai mare din tine!

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?

Distribuie-l în comunitatea ta

2 Comments

  1. Mulțumesc pentru postare și pentru conținutul mesajului!
    Accept provocareal

  2. Ce oportunitate ! Sa încep cursul Dieta mintii in aceasta perioada ! Mulțumesc pentru tot și toate !🙏❤️


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Devino cea mai bună versiune a ta!
Articole recente

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.