Skip to content

Arhanghelul Mihail este unul dintre îngerii conducători ai lunii Berbecului.

Arhanghelul Mihail este unul dintre îngerii conducători ai lunii Berbecului.

Arhanghelul Mihail este unul dintre cei mai faimoși Îngeri și este recunoscut de toate culturile și religiile.
Există nenumărate mențiuni despre el în tradițiile religioase, dar haideți să ne concentrăm pe un mod practic de a-i înțelege puterile și în ce mod ne poate ajuta.
Semnificația numelui Mihail este „cine este ca Dumnezeu” și, în esență, poate mai mult decât orice alt Înger, Mihail reprezintă energia Creatorului, energia iubirii, împărtășirii, bunătății, acceptării și compasiunii.
Mihail este Arhanghelul suprem și un războinic al luminii. Cu toții facem parte din războiul întunericului și al luminii. Întunericul reprezintă temerile noastre, anxietățile, ura, gelozia, comportamentul obsesiv și orice gânduri și emoții care ne doboară. Și împotriva acestui lucru luptăm în viața noastră de zi cu zi, Mihail este acolo pentru a ne ajuta.
Există un alt aspect al lui Mihail care este mai puțin cunoscut – el este și un Înger vindecător.
Arhanghelul Rafael este cunoscut drept Îngerul vindecării și asta este adevărat. Cu Arhanghelul Mihail este un alt fel de vindecare, este o vindecare prin iubire și compasiune pe care o trezim față de noi înșine. Ce vreau să spun prin asta?
Una dintre cele mai mari provocări ale noastre este că avem tendința să ne simțim vinovați, să ne învinovățim, să ne judecăm și chiar să ne urâm.
Acest tip de comportament ne afectează conștiința, comportamentul și bunăstarea în general.
Arhanghelul Mihail ne ajută să trezim căința.
Adevărata cainta este despre a putea vedea defectele, lucrurile din viața mea pe care vreau să le schimb, dar să le văd cu dragoste. Acceptând că am venit în această lume într-un anumit fel, sunt aici pentru a-mi corecta greșelile, sunt aici pentru a repara ceea ce este stricat. Mă uit la cine am fost, cine sunt și cine voi deveni cu compasiune și dragoste, nu este întotdeauna atât de ușor pe cât pare, dar pentru asta este Mihail aici…
Când putem trezi iubirea față de noi înșine în acest fel – putem vindeca fiecare aspect al vieții noastre: mintea, emoțiile, spiritul și trupul.
Luna aceasta și întotdeauna, conectează-te cu Arhanghelul Mihail si cere-i ajutorul și îndrumarea pentru a-ți depăși negativitatea și a te vindeca prin iubire de sine și compasiune…
Gratie si Inspiratie!

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?

Distribuie-l în comunitatea ta

1 Comment

  1. Mihai gabriel. Inger ingerasul


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Devino cea mai bună versiune a ta!
Articole recente

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.