Blog

Relaxare, Concentratie, Meditatie.

Despre Paște

 Povestea tradițională a Paștelui vorbește despre sclavie, exil și eventual libertatea israeliților din țara Egiptului.    În mod tradițional, această sclavie a fost descrisă ca o muncă brutal de grea sub biciul tăiat, cu abundență de sânge, sudoare și lacrimi.  Vechii Kabbaliști, totuși, au scos la lumină câteva fapte interesante care au fost în mare măsură trecuteContinuă lectura „Despre Paște”

Numele #72 este Mem Van Mem, Curățare spirituală

Numele #72 este Mem Van Mem, Curățare spirituală. Acesta este numele de familie din diagrama celor 72 de nume ale lui Dumnezeu și guvernează ultimele zile ale Peștilor în Calendarul Kabbalistic, chiar înainte de a începe Berbecul și începem graficul cu 72 de nume de la început… Fiecare ființă umană vine în această lume cuContinuă lectura „Numele #72 este Mem Van Mem, Curățare spirituală”

Pierdut și găsit

De azi până miercuri Numele lui Dumnezeu care domina aceste zile #69 Reish Alef Hey adică Pierdut și găsit.

Contactarea sufletului plecat

Acest nume ne poate ajuta în câteva moduri. O modalitate este să obținem sprijin și asistență de la strămoșii noștri, sufletele drepți și ghizii spirituali care sunt acolo pentru a ne ajuta în creșterea noastră spirituală.

Așteptări mari

Adesea există un decalaj mare între așteptările noastre de la ceva sau cineva și cantitatea de muncă și efort pe care suntem dispuși să o investim în el sau în ele.

Responsabilitatea

Este foarte mult în natura noastră să jucăm jocul vina… Ne acuzăm membrii familiei, colegii de muncă, vremea, guvernul și așa mai departe, pentru orice din viața noastră care nu merge conform planului.

Frica de Dumnezeu

Frica de Dumnezeu nu se referă la noțiunea religioasă a unui Creator care pedepsește și răsplătește. Frica de Dumnezeu înseamnă să vedem consecințele viitoare ale acțiunilor noastre prezente.

Proiectează-te într-o lumină favorabilă

Mulți dintre noi doresc să fie plăcuți, apreciați, respectați, iubiți de oamenii din jurul nostru.
De multe ori ieșim afară ca să ne expunem că arătăm grozav, așa că alți oameni vor dori să fie în preajma noastră…

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.