Blog

Relaxare, Concentratie, Meditatie.

Frica de Dumnezeu

Frica de Dumnezeu nu se referă la noțiunea religioasă a unui Creator care pedepsește și răsplătește. Frica de Dumnezeu înseamnă să vedem consecințele viitoare ale acțiunilor noastre prezente.

Proiectează-te într-o lumină favorabilă

Mulți dintre noi doresc să fie plăcuți, apreciați, respectați, iubiți de oamenii din jurul nostru.
De multe ori ieșim afară ca să ne expunem că arătăm grozav, așa că alți oameni vor dori să fie în preajma noastră…

Restricția ca instrument de elevare spirituală

Kabbalistii ne învață că scopul nostru în viață este să transformăm natură noastră egoistă și să devenim un canal de dăruire, precum Lumina. Una dintre cele mai importante instrumente pe care Kabbalah le utilizează se numește restricția.

Numărul angelic 2022

Numărul 2 definește vibrațiile dualității, echilibrului și adaptabilității, diplomației și cooperării, credinței și a certitudinii servirii scopului vieții. Este de asemenea numărul parteneriatelor, iubirii și familiei.

Cauza spirituală a bolilor

Prin gândurile, dorinţele şi obiceiurile noastre inducem sănătate sau boală în corpul fizic. Noi suntem singurii răspunzători pentru starea noastră de sănătate, pentru fericirea şi nereuşitele noastre.

Organe asociate elementului Metal: Plămânii și Intestinul gros

Conform celor mai vechi scrieri, există cinci elemente diferite în Univers, în natură și fiecare element ne conectează cu anumite organe din corp, cu anumite anotimpuri.
Este o artă să lăsăm să plece tot ceea ce este toxic si sa dam sansa corpului nostru de a fi un instrument extraordinar de a genera Lumina, de a revela Lumina, de a deveni Lumina

O scurtă istorie a Kabbalei

Prima scriere despre Kabbalah, numită Cartea Facerii, îi aparține Patriarhului Avraam, părintele iudaismului, al creștinismului și al islamismului, și a fost concepută cu mai bine de 4000 de ani în urmă.

Cere și ți se va da!

Așa cum spuneam și în seminarul Introducere în Kabblah, vezi aici, o acțiune proactivă și nu una reactivă te ajută să fi un om spiritual.
Tot ce ai de făcut este să nu cedezi primului impuls răspunzând unei acțiuni care proiectează frică. 

Semnificația spirituală a numărului 72 Îngeri Kabbala

Îngerii sunt ființe spirituale care pot interveni în viață voastră,numai dacă doriți acest lucru.Odată ce ați luat legătură cu ei,îngerii se vor află lângă voi pentru a va ajută.Ce fel de ajutor va pot acordă?De toate felurile,indiferent dacă este vorba despre viață practică,gândurile,elanurile inimii sau suferințele voastre.

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.