Blog

Relaxare, Concentratie, Meditatie.

Forța schimbării

Luna Elul (Fecioarei) a început acum 10 zile. Elul este cunoscută ca o lună puternică, plină de daruri spirituale și oportunități de transformare. Michael Berg a explicat acest lucru mai profund:Kabbalistii învață că înainte de crearea lumii a existat o conversație între Creator și Îngeri.Înainte de a începe procesul de creare a universului fizic, îngeriiContinuă lectura „Forța schimbării”

Sfaturi pentru Luna în Leu

* Soarele aduce fiecărei planete lumină și căldură, fără de care viața organică nu ar putea exista. În timpul lunii Leului, cu toții suntem capabili de o generozitate incredibilă, dăruirea și îngrijirea celorlalți atât la scară mică, cât și la scară mare. Uneori subestimăm ceea ce avem de oferit; ne întrebăm – este valoros, esteContinuă lectura „Sfaturi pentru Luna în Leu”

Luna Noua Gemeni

În calendarul Kabbalistic, Luna noua Gemeni a început  și planeta sa conducătoare este Mercur. Mercur a fost numit după mesagerul zeilor în mitologia greacă și el este mesager și în astrologie. Este planeta expresiei și comunicării de zi cu zi. Acțiunea lui Mercur este de a dezasambla lucrurile și de a le pune din nou împreună.NuContinuă lectura „Luna Noua Gemeni”

Despre Paște

 Povestea tradițională a Paștelui vorbește despre sclavie, exil și eventual libertatea israeliților din țara Egiptului.    În mod tradițional, această sclavie a fost descrisă ca o muncă brutal de grea sub biciul tăiat, cu abundență de sânge, sudoare și lacrimi.  Vechii Kabbaliști, totuși, au scos la lumină câteva fapte interesante care au fost în mare măsură trecuteContinuă lectura „Despre Paște”

Numele #72 este Mem Van Mem, Curățare spirituală

Numele #72 este Mem Van Mem, Curățare spirituală. Acesta este numele de familie din diagrama celor 72 de nume ale lui Dumnezeu și guvernează ultimele zile ale Peștilor în Calendarul Kabbalistic, chiar înainte de a începe Berbecul și începem graficul cu 72 de nume de la început… Fiecare ființă umană vine în această lume cuContinuă lectura „Numele #72 este Mem Van Mem, Curățare spirituală”

Pierdut și găsit

De azi până miercuri Numele lui Dumnezeu care domina aceste zile #69 Reish Alef Hey adică Pierdut și găsit.

Contactarea sufletului plecat

Acest nume ne poate ajuta în câteva moduri. O modalitate este să obținem sprijin și asistență de la strămoșii noștri, sufletele drepți și ghizii spirituali care sunt acolo pentru a ne ajuta în creșterea noastră spirituală.

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.