Blog

Relaxare, Concentratie, Meditatie.

Conversie profesională

Conversia profesională este o activitate la ordinea zilei în aceste timpuri de schimbare.
Ea îți poate facilita accesul la acea parte creativă din tine care este aliniată scopului tău suprem, îți poate dezlănțui întregul tău potențial, pentru a accesa acea activitate care îți umple sufletul de bucurie și îți oferă satisfacție pe termen lung.

Dezvoltarea personală versus Dezvoltare spirituală

Fie că dorim să fim asertivi, fie că dorim să cunoaștem cum putem să facem un time management eficient, fie că dorim o viață mai îndestulată, avem nevoie să învățăm ce abilități putem dobândi pentru a fi capabili să îndeplinim aceste obiective. Ce este de fapt dezvoltarea personală? Ce nevoie avem de aceasta în viață noastră?

Atacul de panică – cauza motivului 

Fie că vorbim de  senzație de lipsă de aer, o teama apărută din senin, palpitații, greață, dureri în piept, sentimentul că nu mai ai control asupra corpului, atacurile de panică sunt o realitate din ce în ce mai prezentă in viața noastră.  Acesta se poate manifesta în diferite circumstanțe: la servici, la volan, stând acasă șiContinuă lectura „Atacul de panică – cauza motivului „

Feng Shui – armonia cu natura

Ştiinţă şi artă milenară, Feng Shui înseamnă în sensul tradiţional găsirea echilibrului între om, cer şi pământ, prin configurarea optimă a spaţiilor de locuit şi prin înţelegerea interacţiunilor dintre diferitele energii naturale care pot să fie benefice sau dăunătoare pentru om. Multă lume crede că este doar o magie cu flori, însă lucrând la anumiteContinuă lectura „Feng Shui – armonia cu natura”

Iubire versus gadget

Din ce in ce mai mulți părinți vin si Imi spun ca nu mai pot comunica cu copii lor pentru ca sunt acaparati de gadgeturile de ultima generație. Veți spune ca ei sunt de vina pentru ca le- au cumpărat! Așa sa fie? Sau pur si simplu suntem cotropiti de tehnica de ultima generație? CumContinuă lectura „Iubire versus gadget”

Mahalo

Cascade apărând neașteptat după curba din autostradă, munți goi terfeliți de soarele tropical, mixtura de conifere cu bananieri, păsări exotice mergând pe plajă cu nisip fumuriu, reminiscențele vulcanului adormit…sunt numai câteva din cele ce te pot fascina în Kauai. Pierduta in oceanul Pacific, această insulă te invită la meditație, la căutarea potențialului divin ce zaceContinuă lectura „Mahalo”


%d blogeri au apreciat: