Skip to content

Cere și ți se va da!

Cere și ți se va da!

Sunt întrebată deseori de ce e bine să cerem Ajutor Divin?

Cerând ajutorul creezi oportunitatea unor oameni să-și îndeplinească misiunea manifestând Lumina prin ajutorul dat. Toate acțiunile mânate de frică nu conțin Lumina. Mai mult decât atât ele îți scad vibrația și te ancorează într-o lume care nu este benefică.

Așa cum spuneam și în seminarul Introducere în Kabblah, vezi aici, o acțiune proactivă și nu una reactivă te ajută să fi un om spiritual.

Tot ce ai de făcut este să nu cedezi primului impuls răspunzând unei acțiuni care proiectează frică. 

Stai o secundă, recentrează-te, lăsând Lumina să pătrundă în structurile tale. Mai mult decât atât cere Luminii să te ghideze și nu egoului. Astfel vei trece peste acest test de credință, pentru că, nu-i așa, orice ispita în a activă egoul, este doar un test de credință. Fă un pas înapoi și, cu o atitudine smerită, lasă Lumina să-ți  inunde sufletul, corpul, mintea. Și astfel vei reuși să treci peste orice obstacol. Realizează că toată această expunere la stimuli nu este decât spre bine tău, pentru a crește spiritual încă o treaptă. Totodată victimizarea îți crează o stare anxioasă și te decuplează de la Lumina.

Nu ai cum să te aliniezi la adevăratul tău potențial dacă stai în postura de victima. Odată ce ți-ai schimbat vibrația, odată ce începi să nutrești aspirații mai înalte decât ceea ce crezi că ești în prezent, se crează o nouă realitate care rezonează în echilibru cu adevărul tău potențial divin. 

Practic,  printr-un simplu salt de conștiința, poți accesa lumi aparent de neatins, poți deschide uși care le credeai blocate, poți explora noi universuri.

 Da-ți voie să îți dorești, să speri, să meriți! Dar nu uită: cere și ți se va da!

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?

Distribuie-l în comunitatea ta

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Devino cea mai bună versiune a ta!
Articole recente

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.