Măiestria Karuna

Esenta Karuna Reiki este vindecarea prin compasiune, iubire si iertare.

Maiestria Karuna este nivelul pentru profesori Karuna şi după iniţiere, practicantul primeşte un nou simbol şi învaţă tehnica iniţierilor, pentru a putea fi capabil să susţină cursuri de Karuna.

Totodata, acest nivel ii confera capacitatea practicantului la un nou nivel de elevare sprituala cu ajutorul careia se poate vindeca atat pe sine cat si pe ceilalti.

Deopotriva sistem de vindecare si evolutie personala, Karuna Reiki lucreaza cu Entitati de lumina, Ingeri si Arhangheli si cultiva compasiunea, detasata si calda.

Practicand Karuna Reiki iti dezvolti calitatile necesare pentru a constientiza ca Adevarul suprem si unic este numai Iubirea si ca numai prin iubire putem sa atingem telul suprem al evolutiei – Iluminarea.


Cuvantul sanscrit “Karuna” desemneaza, ca notiune, orice actiune menita sa diminueze suferinta altora. Poate avea, de asemenea, sensul de “actiune plina de compasiune”.

Particula “kar”, tot in limba sanscrita, are semnificatia de trezire, acceptare si realitate. Karuna reprezinta nu numai extensia spre altii a iubirii, ci si intelegerea aspectului de Unitate.


Prin activarea simbolurilor Karuna, practicantul lucreaza cu energiile Arhanghelilor, Ingerilor si a Maicii Domnului sau a altor Entitati Spirituale Superioare si in prezenta acestora. Simbokurile Karuna Reiki sunt caracterizate de o frecventa vibrationala foarte inalta si de o eficienta sporita. Prin initierea Karuna energia primita este in acelasi timp armonioasa si suava dar si plina de forta.