Skip to content

Noutăți și apariții în media

De la un business de milioane de euro la bogăția interioară

Cum poți atrage abundența și cum o poți păstra în viața ta? Cât de mult ne afectează convingerile limitative? În ce este bine să investim în ziua de azi? De ce are nevoie un om pentru a se îmbogăți atât spiritual, cât și material?

PODCASTUL lui Damian Drăghici.

O discuție sinceră cu și despre prieteni, povești, muzică, un pic de umor și multă asumare. Un podcast neconvențional în care vorbim liber. Invitat special, Adina Moldoveanu

Care sunt regulile dietei minții

Adina Moldoveanu, consilier spiritual, a vorbit despre dieta minţii, despre reconectarea cu divinitatea, dar şi tratamentul zilnic prin rugcăciune pe care îl putem urma.

Dieta Minții - Cartea care schimbă viața

Povești din Brașov despre idei cuprinse în cartea Dieta Minții și prognoza anului 2023. Invitat special, Adina Moldoveanu.

Tot timpul trebuie să te educi, să te dezvolți permanent

Adina Moldoveanu. Ea explică de ce este important ca într-o relaţie, cei doi să fie pe aceeaşi lungime de undă, pe aceeaşi vibraţie.

O emisiune este despre domni, dar e dedicată doamnelor.

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.