Skip to content

Harta Conștiinței

Interpretare Quiz

Dacă ai adunat între 13 şi 16 puncte eşti începător în procesul dezvoltării personale. Este extraordinar că ești interesat să te dezvolţi. Va trebui să muncești mult să te dezvolţi din acest nivel.

Așadar, 13 puncte…

nivelul Durerii al conștiinței. Poţi cădea în acest nivel când îţi moare cineva drag. Mai poţi cădea dacă devii depresiv. Îţi trebuie un timp să-ţi revii şi să atingi un nivel mai înalt al conştiinţei.

14 puncte…

…nivelul Apatie al conștiinței. Aici te simţi constant supărat sau deprimat. Crezi că totul e în afara controlului tău şi că ești o persoană neajutorată. Ar trebui să înţelegi cum funcţionează puterea gândului. În acest fel vei scăpa de gândurile negative şi te vei lăsa înconjurat de evenimente pozitive.

15 puncte…

Nivelul Vinei al conştiinţei. Acesta este nivelul în care te simţi vinovat pentru ceva ce ai facut. Nu e ceva trecător. E o vină apăsătoare pe care o simţi continuu. Nu e un nivel prea plăcut în care să fii şi ar trebui să ieşi din el încercând să te ierţi pentru orice ai fi făcut. Încearcă să-ţi exprimi recunoştinţa pentru lucrurile bune din viaţa ta şi nu fi prea dur cu tine.

Si în final, nivelul 16…

…nivelul Ură al conştiinţei. Acesta e cel mai slab nivel al conştiinţei. În acest nivel te urăşti pe tine si pe cei din jur.  Nu mai găseşti nici un scop în a trăi şi probabil te gândești să te sinucizi. Mulţi prizonieri sunt la acest nivel. Ar trebui să te distanţezi de influențe negative şi să-ţi începi viaţa de la 0. Ar trebui să găseşti modalităţi să-ţi îmbunătăţeşti viaţa, de exemplu prin a-ţi plănui obiective pozitive.

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.