Seminar LIVE Gratuit

Traumă versus Dramă

Descoperă cum să identifici și să vindeci traumele ascunse, să gestionezi dramele cotidiene și să transformi negativitatea în putere personală!

Seminarul are loc:

Rulează videoul

De ce ar trebui să participi la acest seminar?

Imaginează-ți că te trezești în fiecare dimineață cu o minte clară și o inimă ușoară, știind că poți face față oricărei provocări cu încredere și calm.

Ai ajuns într-un punct în care conflictele și tensiunile care îți apăsau sufletul au dispărut, lăsând în urmă un sentiment profund de pace.

Relațiile tale au devenit mai armonioase, comunicarea cu cei dragi este sinceră și deschisă, iar tu te simți înțeles și apreciat.

Gândește-te cum ar fi să ai control deplin asupra emoțiilor tale, fără ca anxietatea și stresul să îți mai afecteze zilele.

Fiecare moment prezent este savurat din plin, fără umbrele trecutului care să te bântuie. Îți atingi obiectivele personale și profesionale, fără frica de eșec care te-a ținut în loc atât de mult timp.

Ești motivat, plin de energie și hotărât să îți îndeplinești visurile.

Creezi propriul tău drum, liber de influențele negative din exterior.

Poți alege să faci o schimbare totală în viața ta și să nu mai fii condiționat de alții sau de lucrurile care se întâmplă în jurul tău.

Cine sunt eu?

Eu sunt Adina Moldoveanu, strategist coach, trainer, speaker motivațional, terapeut și consilier spiritual, cu o vastă experiență în domeniul dezvoltării personale.

Întotdeauna am fost pasionată de domeniul spiritualității, fără a mă limita la vreun sistem sau credință anume. Ca fondator al Centrului de dezvoltare personală și în business – Freistar, am avut privilegiul de a forma și crește oameni.

Centrul Freistar este o platformă internațională care se dedică formării și dezvoltării oamenilor pentru a construi afaceri de calitate, bazate pe valori spirituale.

Studiul Kabbalah la Universitatea din New York, Londra și Tel Aviv a deschis pentru mine noi porți către cunoaștere și evoluție personală.

Ce spun persoanele cu care am lucrat

Ce spun persoanele cu care am lucrat

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Descoperă un Nou Început

Visează pentru un moment… Cum ar fi viața ta dacă ai putea desprinde toate lanțurile care te țin legat de problemele de sănătate, emoționale și financiare?

 

Imaginează-ți o dimineață în care te trezești revigorat, plin de energie, cu mintea clară și inima ușoară. Cum ar fi să te bucuri de relații profund satisfăcătoare, în care comunici deschis și sincer, fără teama de a fi judecat sau neînțeles?

 

Gândește-te la o viață în care ai înțeles și ai vindecat rănile transgeneraționale, eliberându-te de povara istoriei familiale.

 

Cum ar fi să conduci o viață financiară stabilă și prosperă, în care deciziile tale sunt aliniate cu valorile și aspirațiile tale cele mai profunde?

EȘTI GATA SĂ DESCOPERI CUM ÎNȚELEGEREA ȘI VINDECAREA TRAUMELOR ȘI DRAMELOR EMOȚIONALE ÎȚI POT TRANSFORMA COMPLET VIAȚA ȘI RELAȚIILE?

Înscrie-te la seminar completând formularul de jos

Seminarul are loc Duminica, 14 Iulie 2024, de la ora 11:00

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.