WEBINAR „PROGRAMUL ANCESTRAL”, 8 FEBRUARIE, ORA 20

WEBINAR „PROGRAMUL ANCESTRAL”, 8 FEBRUARIE, ORA 20

"Cum să Identifici și să Tratezi Cauzele Spirituale ale Bolilor"

Află cum conexiunile transgeneraționale și emoțiile neexprimate pot influența starea ta de bine. Vei învăța tehnici unice pentru a elibera blocajele energetice și pentru a-ți redobândi echilibrul interior. Acest webinar îți va deschide ochii asupra unor adevăruri uimitoare despre legătura dintre minte, corp și spirit.

Rulează videoul

Participă LIVE la Webinar și află răspunsul pentru:

Vindecarea Traumelor Transgeneraționale

Te confrunți cu boli persistente sau stări de disconfort care nu par să aibă o explicație medicală clară? Simți că soluțiile convenționale nu reușesc să atingă rădăcina adevărată a problemelor tale de sănătate? Nu ești singur în această luptă. Multe persoane se confruntă cu provocări similare, adesea fără a găsi răspunsuri satisfăcătoare în medicina tradițională.

Gestionarea Emoțiilor

Dar problemele de sănătate nu sunt singurele obstacole pe care le poți întâmpina. Poate ai încercat diverse terapii pentru a vindeca traumele transgeneraționale, dar fără succes. Aceste traume, adesea ascunse și nerecunoscute, pot avea un impact profund asupra sănătății și bunăstării tale.

Îmbunătățirea Relațiilor

De asemenea, este posibil să te confrunți cu dificultăți în gestionarea emoțiilor zilnice. Emoțiile necontrolate sau suprimate pot duce la un dezechilibru emoțional și mental, afectând calitatea vieții tale. Acest lucru poate fi agravat de prezența relațiilor toxice, care adesea reflectă și amplifică propriile noastre probleme interioare.

Ai observat, de asemenea, pattern-uri negative în relațiile tale cu ceilalți? Aceste modele comportamentale pot fi un semn al unor probleme mai profunde, cum ar fi lipsa de iubire de sine sau traume nevindecate. Acestea pot afecta nu doar relațiile personale, ci și succesul profesional și personal.

Depășirea Provocărilor Financiare

Și nu în ultimul rând, poate te afli într-o situație financiară dificilă și simți că nu poți depăși aceste provocări. Stresul financiar nu este doar o problemă materială; el poate avea rădăcini adânci în convingerile și emoțiile noastre despre bani și abundență.

Toate aceste probleme – sănătatea fizică și emoțională, relațiile, finanțele – sunt interconectate și pot fi influențate de factori spirituali și transgeneraționali. Înțelegerea și abordarea acestor aspecte poate fi cheia către o viață mai echilibrată și împlinită.

Toate aceste probleme – sănătatea fizică și emoțională, relațiile, finanțele – sunt interconectate și pot fi influențate de factori spirituali și transgeneraționali.

Înțelegerea și abordarea acestor aspecte poate fi cheia către o viață mai echilibrată și împlinită.

Webinarul are loc Joi, 8 februarie 2024, de la ora 20:00

Cine sunt eu?

Bună! Sunt Adina Moldoveanu, strategist coach, trainer, speaker motivațional, terapeut și consilier spiritual cu o vastă experiență în domeniul dezvoltării personale.

Sunt Fondator al Centrului de dezvoltare personala si in business – Freistar, autor de best seller pe Amazon, creator de programe educaționale, antreprenor, terapeut si creator al conceptelor Mind’s Diet si Ancestral.

Prin acest webinar, vreau să îți arăt cum poți accesa aceste tehnici și cunoștințe profunde pentru a-ți redescoperi puterile interioare și pentru a trăi o viață minunată, în armonie cu tine însuți și cu lumea din jur.

Webinarul are loc Joi, 8 februarie 2024, de la ora 20:00

O surpriză te așteaptă în inbox pe email după ce te înscrii la webinar

Ce spun persoanele cu care am lucrat

Ce spun persoanele cu care am lucrat

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Descoperă un Nou Început

Visează pentru un moment… Cum ar fi viața ta dacă ai putea desprinde toate lanțurile care te țin legat de problemele de sănătate, emoționale și financiare?

 

Imaginează-ți o dimineață în care te trezești revigorat, plin de energie, cu mintea clară și inima ușoară. Cum ar fi să te bucuri de relații profund satisfăcătoare, în care comunici deschis și sincer, fără teama de a fi judecat sau neînțeles?

 

Gândește-te la o viață în care ai înțeles și ai vindecat rănile transgeneraționale, eliberându-te de povara istoriei familiale.

 

Cum ar fi să conduci o viață financiară stabilă și prosperă, în care deciziile tale sunt aliniate cu valorile și aspirațiile tale cele mai profunde?

Ești gata să iți descoperi adevăratul tău potenial divin pentru o viață echilibrată și împlinită?

Înscrie-te la webinar completând formularul de jos

Webinarul are loc Joi, 8 februarie 2024, de la ora 20:00

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.