Skip to content

Despre Adina Moldoveanu

Fă cunostinţă cu
Adina Moldoveanu

Adina Moldoveanu este strategist coach, trainer, speaker motivational, terapeut si consilier spiritual cu o vasta experienta in domeniul dezvoltarii personale.

Fara a se limita la vreun sistem sau credinta anume, a fost dintotdeauna interesata de domeniul spiritualitatii.

Fondator al Centrului de dezvoltare personala si in bussines-Freistar, Adina a format si crescut oameni.

Centrul Freistar este o platforma internationala  ce formeaza si creste oameni pentru formarea intr-un business de calitate ce are la baza valori spirituale.

In prima sa carte Calea Caii, Adina a sintetizat ani de studii si cele mai diverse experiente spirituale, pe care le-a reformulat de o maniera cat mai practica si accesibila, sub forma unei discutii cu propriul Maestru Interior, pe care fiecare dintre noi o poate purta pentru a raspunde unor intrebari existentiale si cotidiene.

Impactul studiului Kabbalah la Universitatea din New York , Londra si Tel Aviv deschide noi porti catre cunoastere.

Conceptul Mind’s Diet

In urma acestor ani de interactiune cu persoane in diferite domenii, dar si implementand prin exemplul propriu, fundamenteaza Conceptul Mind’s diet.

Acest concept vine sa impartaseasca reteta succesului de lunga durata relevand concepte adaptate din cartile sfinte.

Cea de a doua carte Mind’s Diet, a fost publicata pentru prima oara in America si a fost best seller pe Amazon in fata unor nume de rasunet precum John Maxwell, fapt ce a atras atentia Fox news unde a fost si invitata.

Revenita in Romania, a decis sa revizuiasca si sa cumuleze cele doua carti pentru o experienta completa a cititorului.

In  periplul al vindecarii, cartea Dieta Mintii va propune o structurare spirituala a valorilor printr-o relatie sacra cu Sursa.

Programul Dieta mintii vine ca o continuare fireasca a cartii, o aprofundare a conceptelor deja existente si ofera tehnici specifice de materializare a intentiilor de vindecare pe cele trei paliere fundamentale ale vietii: prosperitate, relatii interpersonale si sanatate.

Programul Ancestral

Rezultatele exceptionale a oamenilor ce au parcurs acest Cursul Dieta Mintii au determinat-o sa treaca ca urmatorul nivel: la Programul Ancestral.

Este rodul a 30 de munca cu oamenii, de invatare, de tehnici inspirate din metode stravechi, ancestrale. Este o evolutie fiereasca la urmatorul nivel, nivel la care oamenii invata cum sa se vindece singuri.

Pornind de la matricea psihoenergoinformativa, cursantul invata tehnici specifice de eliberare atat a  traumelor transgenerationale, cat si a celor din copilarie. Invata apoi cum sa se echilibreze pentru a capta acele abilitati necesare in aceasta viata prin care sa-si indeplineasca adevaratul potential divin.

De la tehnici din Kabbala  pana la tehnici maiase, acest curs este un periplu Ancestral prin existenta omului cu scopul de a genera o stare de constienta specifica impliniriii pe termen lung.

Care sunt întrebările tale?

Care sunt răspunsurile pe care le cauți?
Haide să aflăm împreună!

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.