Politică de confidențialitate

Prelucrarea datelor

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele dvs. personale completate în acest formular sunt prelucrate de către Operatorii asociați, SC FREISTAR SERVICE SRL, J40 / 4034/2009, CUI 25352002, în scopul:

a) înregistrarea și participarea dvs. la sedintele de coach, respectiv la încheierea contractului de servicii aferent și la comunicarea cu dvs. în scopul executării contractului;

b) îndeplinirea unor obligații legale care revin operatorilor asociați (de exemplu, emiterea facturii pentru serviciile furnizate etc.),

c) urmărirea intereselor legitime ale operatorilor asociați (de exemplu, pentru soluționarea diferitelor cereri, cereri, furnizarea unor informații solicitate de dvs. etc.),

d) marketing direct prin sms, e-mail, apel telefonic, notificări prin intermediul aplicațiilor mobile, pentru a primi buletine informative și alte comunicări comerciale pentru promovarea produselor și serviciilor operatorilor asociați, a profilării pentru a putea furniza informații despre produse standard sau personalizate și Servicii. din portofoliul Operatorilor Asociați, precum și informațiile referitoare la evenimentele organizate de Operatorii Asociați, pentru a fi invitați la aceste evenimente, prin comunicări transmise prin sms, e-mail, apel telefonic, notificări prin aplicații mobile.

Bazele legale ale prelucrării datelor dvs. sunt art.6 lit. a), b), c) și f) din Regulamentul european nr.679 / 2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Conform art. 12-22 din GDPR, drepturile dumneavoastră ca persoană vizată sunt următoarele: a) dreptul la informații și acces la datele dvs. personale, b) dreptul de a vă rectifica datele, c) dreptul la uitare / dreptul la ștergeți datele, d) dreptul de a restricționa prelucrarea, e) dreptul la portabilitatea datelor, f) dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs., în cazul datelor cu caracter personal prelucrate în conformitate cu art. 6 paragraful 1) litera e) sau f) din GDPR, inclusiv crearea de profiluri pe baza acestor prevederi, respectiv pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interes public sau în exercitarea unei autorități oficiale cu care este investit operatorul , respectiv pentru interesele legitime ale operatorului. Operatorul, g) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, ceea ce înseamnă că aveți dreptul să solicitați și să obțineți retragerea, anularea și reconsiderarea oricărei decizii care are efecte juridice asupra dvs., adoptată exclusiv pe baza unei operațiuni de prelucrare. date cu caracter personal prin mijloace automate, h) dreptul de a notifica Autoritatea Națională de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal sau orice instanțe competente. Puteți exercita aceste drepturi prin trimiterea unei cereri către Operatorii asociați la adresele identificate mai sus.

Vă rugăm să trimiteți formularul completat și detaliile confirmării plății la adresa de e-mail: office@adinamoldoveanu.ro

Eu, subsemnatul, sunt de acord cu termenii și condițiile stabilite în acest formular, am luat cunoștință de informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele cu caracter personal și declar că sunt de acord cu prelucrarea lor în următoarele scopuri pentru care consimțământul meu expres și liber este necesară, prin acceptarea acordului GDPR, după cum urmează:

În scopul marketingului direct prin sms, e-mail, apel telefonic, notificări prin aplicații mobile, pentru a primi buletine informative și alte comunicări comerciale pentru a promova produsele și serviciile operatorilor asociați.

În scopul profilării pentru a putea furniza informații despre produsele și serviciile standard sau personalizate din portofoliul de operatori asociați.

Pentru a fi informat despre evenimentele organizate de Operatorii asociați, pentru a fi invitați la aceste evenimente, prin comunicări transmise prin sms, e-mail, apel telefonic, notificări prin intermediul aplicațiilor mobile.

Adresa site-ului nostru web este: https://atomic-temporary-196749354.wpcomstaging.com.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe site-ul web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe site-ul nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și site-ului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă mergi la pagina noastră de autentificare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte site-uri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel site web.

Cu cine partajăm datele tale

Dacă ceri resetarea parolei, adresa ta IP va fi inclusă în emailul pentru resetare.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe site-ul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest site web, poți cere să primești un fișier de export cu datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ și toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

%d blogeri au apreciat: