Skip to content

Harta Conștiinței

Interpretare Quiz

Dacă punctajul tău e între 9 şi 12 eşti la nivel intermediar în dezvoltarea ta personală. Aproximativ 85% din oameni se afla la acest nivel.

Ar trebui să încerci să-ţi creşti nivelul de conştientizare schimbând sau ieşind din zona de confort. Va fi foarte greu pentru că îi vezi pe toţi la fel ca tine.

Dacă ai obţinut 9 puncte conştiinţa ta e la

…nivelul Mândriei. Acest nivel poate fi foarte derutant. Deşi te simţi în control, nu e chiar aşa. De fapt simţi ca-şi lipseşte ceva şi ar trebui să încerci să ieşi din această stare. Acest nivel poate duce la discriminarea altora sau să te identifici complet cu credinţe limitatoare. Ar trebui să înţelegi că ești rezultatul gândurilor tale şi dacă eşti invidios pe alţii, tot ce faci este să te răneşti singur.

la 10 puncte e…

…nivelul Mâniei al conştiinţei. Acesta nu e un nivel rău totuşi. Începi să devii nervos pentru că vezi că nu poţi să-ţi îndeplineşti obiectivele. Acest nivel te poate împinge să-ţi creşti nivelul de conştiinţă şi să faci ceea ce ţi-ai propus. Va trebui să munceşti un pic pentru asta.

la 11 puncte…

…nivelul Dependenţei. Cei din acest nivel se ataşează foarte uşor oameni, bani, alcool, țigări, droguri şi alte lucruri materiale. Nu este uşor să avansezi de aici dar cu puţin efort e posibil. Ar trebui să înveţi să-ţi controlezi mintea, pentru că acum gândurile te controlează pe tine.

12 este…

…nivelul Fricii al conştiinţei. Aici sunt blocaţi majoritatea. Probabil că te uiţi zilnic la TV şi citeşti ziare. Tot ce-ţi intră în cap sunt informaţii selectate de alţii, de aceea simţi că totul e în afara controlului tău. Fă-ţi o favoare şi renunţă la doza zilnică de programe media. Dacă nu vrei să rămâi în turmă, îţi sugerez să citeşti cărţi ca „De la idee la bani” de Napoleon Hill sau „Tată bogat, tată sărac” de Robert Kiyosaki . Aceste cărţi te vor trezi şi-ţi vor arăta de ce majoritatea nu ating succesul şi libertatea financiară.

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.