Skip to content

Așteptări mari

Așteptări mari

Când aștepți totul de la prietenii tăi, de la familia ta sau de la viață și ei nu îți dau rezultate, apelează la acest Nume pentru câteva răspunsuri!

Adesea există un decalaj mare între așteptările noastre de la ceva sau cineva și cantitatea de muncă și efort pe care suntem dispuși să o investim în el sau în ele.
Așteptările noastre provin din ego-ul nostru și de multe ori avem așteptări mari de la noi înșine, care, în esență, ne fac să ne simțim vinovați în loc să ne împingă înainte.
Kabbalah ne învață că, pentru a vedea rezultate și îmbunătățiri în munca noastră, relațiile noastre și dezvoltarea noastră, este bine să trecem de la așteptarea ca lucrurile să se întâmple într-un anumit fel, la depunerea efortului nostru maxim și renunțarea la cum și când vor apărea beneficiile. …

INTRODUCERE

De ce acțiunile noastre cele mai pozitive sunt adesea nerecompensate pentru perioade lungi de timp? Kabbalah ne învață că aceasta înseamnă a permite un spațiu liberului nostru arbitru să strălucească. În acest spațiu, „mari așteptări” se strecoară pentru a ne provoca. „Testele credinței” ne confruntă. Ne așteptăm la o rentabilitate rapidă a investițiilor noastre spirituale, dar când timpul întârzie, devenim îndoielnici, profund dezamăgiți, fără speranță și neajutorat.

Dar avem liberul arbitru de a ne ridica deasupra acestor nori de întuneric. Prin exercitarea acestui liber arbitru, ne putem câștiga cu adevărat norocul. Uneori, desigur, aceasta poate fi o sarcină extrem de dificilă. O mare așteptare este un adversar formidabil.

Cheia împlinirii este pur și simplu să ne îndepărtăm concentrarea de la rezultate și așteptări. În schimb, ne concentrăm asupra rezistenței propriilor noastre reacții impulsive, care nu sunt altceva decât răspunsuri robotizate la o anumită situație. În momentul în care ne opunem așteptărilor, am exercitat trăsătura sacră a liberului arbitru.

Ego-ul nu mai este în control. Noi suntem. Și asta deschide larg ușa către toate posibilitățile.

MEDITAŢIE

Meditând asupra acestui Nume, obțineți controlul asupra puterii timpului în viața voastră. În loc să ceri în mod constant mai mult de mâine, apreciezi ceea ce ai – și ceea ce ești – chiar acum. Așteptările false și egoiste sunt eliminate!

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?

Distribuie-l în comunitatea ta

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Devino cea mai bună versiune a ta!
Articole recente

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.