Skip to content

Călătoria interioară este mult mai valoroasă decât călătoria exterioară…

Călătoria interioară este mult mai valoroasă decât călătoria exterioară…

Restricțiile pe plan exterior  nu fac decât să ne creeze oportunitatea unui timp sacru spre a-l folosi pentru călătoria interioară.

Desigur, există călătorii exterioare care ne facilitează călătoria interioară. Dar cât suntem noi de pregătiți pentru acestea?! Cât conștientizam în trecerea noastră iluzorie prin această viața?! Nu de puține ori am realizat doar după ce m-am întors din călătoria exterioară că mi-am amplificat simțurile și am perceput mult mai intens provocările acestei vieți. Dar magia este nu numai să simți atunci când ești  acolo, dar înainte. Să simți chemarea și să înțelegi de ce Dumnezeu te trimite acolo. Să iei din acel loc acea piesă din puzzle-ul vieții tale ce contribuie esențial la întregirea viziunii despre misiunea ta aici pe pământ.  Mai mult decât atât  să trezești în tine capacitatea de a uni cele două lumi: cea interioară și cea exterioară spre a eternaliza momentul.

Magia vine atunci când privirea interioară este absorbită de privirea exterioară și se eliberează acel timp și spațiu prielnic unei acțiuni. Altfel, călătoriile exterioare doar pentru plăcerea de moment, nu lasă urme în spațiul nostru de ascensiune spirituală ci, mai degrabă ne oprește de la o  eventuală explorare al acestui spațiu. De aceea, în momentul în care suntem opriți din diferite motive să plecăm într-o călătorie exterioară, este mai degrabă un semn al Universului că nu vom avea un beneficiu pe termen lung în acest spațiu și am putea fi recunoscători, chiar pentru acest avertisment. Pe de altă parte, putem medita ce avem de câștigat necalatorind acolo. Poate este mai degrabă timpul pentru o călătorie interioară. Totodată, când  avem planetele aliniate să mergem într-un loc sacru, fără îndoială vom avea calea luminată și inima deschisă.

Spor la călătorii.

Grație și inspirație.

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?

Distribuie-l în comunitatea ta

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Devino cea mai bună versiune a ta!
Articole recente

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.