Skip to content

Frica de Dumnezeu

Frica de Dumnezeu

Frica de Dumnezeu nu se referă la noțiunea religioasă a unui Creator care pedepsește și răsplătește. Lumina Creatorului este o forță complet pozitivă, o energie spirituală nesfârșită ale cărei singure atribute sunt împărtășirea și iubirea infinită.
Frica de Dumnezeu se referă la o înțelegere interioară a modului în care universul nostru este „conectat”. A maltrata o altă persoană, de exemplu, este ca și cum ne-am băga degetul într-o priză de lumină. Este o cauză care produce un efect cert și dureros, dar nu de energia electrică trebuie să ne temem, ci actul care ne aduce în contact periculos cu ea.
 

Frica de Dumnezeu înseamnă să vedem consecințele viitoare ale acțiunilor noastre prezente. De exemplu, dacă am putea prevedea consecințele negative legate de comportamentul lipsit de respect, viziunea noastră pe termen lung ne-ar determina să ne abținem. Decizia noastră nu va fi motivată de morală sau frică religioasă. Se va baza pe ceva mult mai persuasiv: propriul nostru interes.

Acea putere de observație acută ne vine prin acest Nume.

MEDITAŢIE

Conștientizarea scânteii divine în fiecare persoană este trezită în inima ta. Devii mai înțelept în căile lumii. Percepi repercusiunile atașate fiecărui cuvânt și faptă a ta și știi că împărtășirea actelor față de ceilalți este întotdeauna în interesul tău.
Ideea de frică de Dumnezeu nu este despre un Dumnezeu atotputernic înfricoșător, furios și pedepsitor care stă în picioare in cer și ne judecă… Esența forței luminii a Creatorului este iubirea, grija, compasiunea și iertarea.
Gândește-te să bagi degetul într-o priză electrică și la efectul dureros al acestei acțiuni. Nu trebuie să vă temeți de electricitate, dar este inteligent să vă fie frică de această acțiune.

 
Alegerea cuvintelor și acțiunilor care sunt înrădăcinate în dorința de a primi numai pentru sine, va atrage lumina creatorului într-un mod dezechilibrat. Nu ar trebui să ne îngrijorăm despre ce vor spune oamenii despre noi sau cum va arăta. Dar este corect să fiu îngrijorat de modul în care acțiunea mea egoistă mă va afecta.Tot ceea ce facem și spunem face parte integrantă din forța Creației, oferindu-ne astfel sprijinul pentru a acționa și a vorbi dintr-un loc de admirație și aliniament cu acea forță.

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?

Distribuie-l în comunitatea ta

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Devino cea mai bună versiune a ta!
Articole recente

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.