Skip to content

Conversie profesională

Conversie profesională

Conversia profesională este o activitate la ordinea zilei în aceste timpuri de schimbare.

Adaptarea la noile reguli de conviețuire i-a făcut pe unii oameni să-și regândească felul în care își doresc să muncească sau și mai mult să-și schimbe jobul.

Mai mult decât atât, sunt persoane care aleg să-și întemeieze propriul business pentru a oferi pieței servicii de calitate.

Am avut totodată oameni de business care au înțeles că adaptarea la noile condiții din piață este o cerință sine qua non a acestei perioade.

Cum te poate ajută un consilier spiritual, strategic coach și mentor în această schimbare?

Ei bine, îți poate facilita accesul la acea parte creativă din tine care este aliniată scopului tău suprem.

Îți poate dezlănțui întregul tău potențial, pentru a accesa acea activitate care îți umple sufletul de bucurie și îți oferă satisfacție pe termen lung.

Este de fapt o călătorie spre adevărata natură a sufletului tău.

De fapt, este o perioada de introspecție, de adevărată cunoaștere a ceea ce ai venit să împlinești în această lume.

Fără conectarea la spiritul tău, vei merge ca un robot zilnic la servici sau la businessul tău fără să simți că trăiești cu adevărat, că te împlinești și nu vorbesc aici numai de împlinirea profesională. Căci ce este împlinirea profesională, accederea în ierarhie fără o mulțumire pe termen lung? Te vei trezi într-o zi într-un post la care ai dorit să fi ani de zile și, când ești acolo îți dai seama că ești tot anxios sau mai rău în depresie.

Ce este de făcut atunci?

Ei bine, am trecut și eu prin această perioada. Aveam un business de succes, chiar pe plan internațional, cu venituri peste medie aș putea spune, dar totuși nu mă considerăm împlinită.

Mi-am dat seama că, fără o conectare spirituală, nu pot construi ceva pe termen lung, nu pot să-mi împlinesc adevărată menire a sufletului meu.

Mahatma Gandhi spunea “Fericirea este armonia între ce gândești, ce spui și ce faci.”

Am realizat  că există o disonanță între ce gândeam, ce spuneam și ce făceam.

Și atunci am început un process de introspecție și am aplicat algoritmul : Accept trecutul fără regret, gestionez prezentul cu încredere și înfrunt viitorul fără teamă.

Am început practic să stimulez energii benefice.

Tot ceea ce împărtășesc în ședințele de terapie este atât din experiența mea personală cât și a oamenilor pe care am avut șansa să-i gestionez în cei peste 25 de ani de activitate.

Sunt câteva metode care sunt general valabile și acestea sunt:

-Bucură-te de succesul celorlalți. Este poate insignifiant pentru tine, dar faptul că ne bucurăm de succesul celorlalți atrage energii benefice

-Exprimă recunoștință. Poate părea banal, dar faptul că manifestăm recunoștința pentru lucrurile simple din viață cum ar fi: sănătate, hrană, apă, părinți, acoperișul de deasupra capului generează o înalta vibrație și te conectează la adevărată natură a sufletului tău

-Bea mai multă apă. Apa este un element pozitiv al naturii. Când consumăm mai multă, ne conectează frecvența pozitiv

-Mișcă-te. De multe ori suntem copleșiți de rutină și aceasta face că vibrația noastră se scadă. Pentru a ieși din acest blocaj, e bine să ne mișcăm corpul prin diferite activități: dansul, exercițiile fizice, alergarea sau chiar mersul pe jos ne ajută.

-Meditează. Așa cum spuneam în seminarul Tehnici de meditație – aici, e demonstrat științific că meditația aduce beneficii reale minții noastre.Crește vibrația, ne face să ne simțim mai bine, ne ajută să vedem cu mai mare claritate lucrurile și ne face mai optimiști

Și nu uitați: Uneori nu primești ceea ce dorești pentru că meriți mai mult.

ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?

Distribuie-l în comunitatea ta

4 Comments

  1. Mulțumesc !


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Devino cea mai bună versiune a ta!
Articole recente

Sesiune 1 la 1

Sesiunea 1 la 1 este pasul tau către o călătorie transformativă alături de mine. Scopul acestui întâlniri este de a explora cum putem lucra împreună și de a identifica programele care îți potrivesc cel mai bine nevoile și aspirațiile.